Bačane dík,myslím,že to byl fakt dobrej spiel a je vidět,jaký je Honza hnacím motorem týmu.A když nám soupeř brankově moc neuteče,je tam ta chut celého týmu hrát i když jsme ti Rybníkaři a nedat nic satarmoo:)).20 min. před koncem jsem jěště doufal v remízku,ale to bylo asi trošku naivní.Právě ta ušmudlaná 4-tá branka,tak tu mám pořad před očima,škoda vlastenca,kterýmu se za tu čaru ani nechtělo.Bum bum a za 20 sekund 5:3,no a potom se to vzdálilo,totok:(.Kucííí dík,bylo to dnes perfecto a zase někdy na slyšenou:DD
Fórum
Chlastačka a zápas
Carloss | 13.02.2011
Tak kluci napište všichni kdo teda jde na tu slezinku k samkovi a kdo jde na příští zápas proti Buldokům!!!
Já jdu!!
Re: Chlastačka a zápas
Pecka | 13.02.2011
Vnitřnosti nežeru...ale k Samkum zajdu...
Na HC Milku Pyšel jdu..
Ještě sděleni 21.2.2011 v 21:15 si můžeme zajít zahrat proti výběru Sochna a spol.
Potřebuji do středy vědět kdo ze žoliku jde...!!!
Re: Re: Chlastačka a zápas
Carloss | 13.02.2011
Já bych šel, uděláme z toho trénink a bylo by dobrý, kdyby Roman napsal na stránky, že se jedná o tréninkový zápas!! Ovšem jestli je to myšleno takto!!?? :-))
Díky
poly | 15.02.2011
21. nemuzu jsem ve francii 21-24.2 takze ..beze mne
Dave | 13.02.2011
K Samcům jdu,to si nenechám ujít a Buldoky si dá k večeři Gegi:DDD
Hrnek | 14.02.2011
:-) Myslím si, že to bude dobrej zápas :-) Škoda jen, že tam nebudu - koleno. A kdo nakonec si dá koho k večeři .....? No však se uvidí. Pánové mnoho zdaru v dalších zápasech (samo že proti Buldokům ne :-) ) Hlavně to zdravíčko ať nás všechny provází po celou sezónu a co nejméně těch ku.ev co do NHL tahají černochy. Buldok Hrnek
Re: Re: Re: Chlastačka a zápas
Carloss | 14.02.2011
Tobě taky hodně zdarů a přeju ti brzký návrat na led. Škoda... myslel jsem že k večeři budu i pít, ale asi ne, když hrnek mě vzalo zranění.. :-))) Hlavně že tam bude Hospůdka a kontrolor kvality Sládek. (zdroj soupiska Buldoci)
vlasta | 14.02.2011
Na Buldoky jo, na pařbu ne. Mám jinou akci domluvenou již delší dobu.
Samek
Ultras Berušky - Máca | 13.02.2011
Zdarec Jokeři,do úterý bysme potřebovali zhruba vědět,kolik Vás + - dojde na tu akci k Samkům...Aby mohl Erik nachystat nějaký pohoštění...zřejmě to spláchnem tak jak vždycky sekanou s chlebem a tataráčkem s topinkama...tak nám kdyžtak dejte do toho úterý nějak vědět...Mějte se fajn...S pozdravem Máca