Rozhodčího jsem sehnal, tudíž se uvidíme až na zápase. Dneska jim to nandáme!!! :)
Fórum
Medvědi
Čenda | 20.11.2010
Pánove tak jak se citite na zítřejší zápas??Strašně mě mrzí že tam nebudu hrozně sem se těšil že si proti vám zahraju snad to vyjde příště.Tak ať se vám dař!!
Jokers Vs. Medvědi
Bača | 20.11.2010
Zdarec,
zítra určo dorazím, je možná s drobným zpožděním
Re: Jokers Vs. Medvědi
david | 20.11.2010
zítra hraju a jak se sem vloží příspěvek abych to nevkládalk do odpovědi?? díky
Re: Re: Jokers Vs. Medvědi
Roman | 20.11.2010
... a Kájo, nech udělat pár fotek a někoho zhodnotit zápas a pošlete mi to na mail.
Díky
Re: Re: Re: Jokers Vs. Medvědi
Jirka | 21.11.2010
Dneska nedojdu sem nějakej nemocnej..úterý ještě taky zvážím..
Včerejší prohra
Carloss | 12.11.2010
Nazdar kluci, nic si nedělejte ze včerejší prohry, nebyla poslední taková, naopak si musíme víc nahrávat a hecovat se navzájem a ne to co jsem udělal já.. Jsem výbušný typ, tak si občas zanadávám, ale netřeba to brát vážně. Jste dobří kluci a snažíte se svou práci v herním poli dělat tak jak umíte, věřím, že se časem hezky sehrajem a příští sezonu to bude o velké poznání lepší, ne-li už v polovině této sezony.
Příchodem nových dresů příští týden se nám doufám pozdvihne sebevědomí a konečně budeme šlapat jako TÝM!!! Připravte se na naše další zápasy a pevně věřím, že když se pokusíme ještě o nějakou rošádu v sestavě, tak najdeme řešení v herním porozumění a sehranosti...
Vivat Jokers!!!
JINOŠOV
Carloss | 11.11.2010
Tak doufám, že dneska si půjdem všichni společně pro klepec :-)))