jdu..
Fórum
Re: Kdo na Tučňáky?
Carloss | 05.12.2010
Jes. Já jdu, ale myslím, že se zase na to všichni vyserou... Kurva hoši. aspoň 2 pětky aby jsme chodili! díky
komentář v NHL
Gegi | 04.12.2010
Moc dobře! Nevím sice kdo to psal, ale naprosto souhlasím s tím, co chtěl básník říci!
Re: komentář v NHL
Milan | 05.12.2010
Ty vole co to meleš? Dostanete pětadvacet kusů a ještě si budete hrát na vyrovnaný mužstvo,jste k smíchu,aspoň drž hubu
Re: Re: komentář v NHL
Pavel Kojoti | 05.12.2010
Každý nováček si tímhle prošel, těch náloží bude ještě hodně, ale hlavu vzhůru a bojovat a body se dostavý.A pro Milana : ty sám jsi k smíchu a navážet se do nováčků to je srabárna.TY SÁM JSI URČITĚ MISTR - VOLE!!!
Gegi | 05.12.2010
Drž hubu ty !!! bylo nás 8 . Příště si tyto slaboduchý komentáře nech pro sebe! hrdino!
Roman | 05.12.2010
Milý Milane. Předně děkuji, že navštěvuješ náš web, alespoň vím, že to, co napíšu, nečtu sám. Těch kusů bylo 26. Vždyť jen ty sám, pokud tedy dobře uvažuji o autorovi tohoto příspěvku, jsi jich vsítil deset, k čemuž ti upřímně blahopřeji. Mimochodem, s ohledem na tvůj slovník, umíš počítat do deseti? Pochopitelně jste byli lepším mužstvem, to nikdo nepopírá, ale nejsem si zcela jist, zda rozumíš psanému textu, protože tuto skutečnost jsem uvedl hned v první větě a to jsi snad nebyl ještě natolik unaven četbou, abys tomu neporozuměl. Možná bys s tím ve svých čtyřiatřiceti letech měl něco dělat. Ale teď k jádru věci. Reakce na váš příspěvek přišla ze dvou důvodů:
1. Vás dvanáct nebo třináct zkušených sehraných hráčů proti nám osmi nováčkům. Vaše touha urvat rekordy byla zřejmá již od samého začátku a hláška, kterou jsem uvedl v příspěvku, při hře zcela jasně zazněla. Chtěli jste si urvat rekord a náležitě se jím pochlubit a to za každou cenu, i když to bolelo, což u mužstva zaštiťujícího se bezkontaktní hrou není na místě. Zastav se v týdnu v naší kabině, ukážu ti promodralé koleno a loket. Nemyslím si, že za tuhle cenu jste to měli zapotřebí. Ale pokud se chceš dostat do klubu kanonýrů, nastoupím proti vám příště sám s brankářem a můžete si jich v pohodě nastřílet sto. Věřím, že ty jich dáš alespoň polovinu z toho. Kolik to je?
2. A ten druhý důvod je takový, že autor vašeho komentáře se tak urputně a rychle chtěl pochválit, že nebyl schopen ani zkontrolovat jména vašich střelců a náš komentář, ve kterém jsem jej chtěl tak trochu zesměšnit za tuto jeho nadutost nebyl přesně publikován, resp. byl zcenzurován (snad tomu slovu budeš rozumět) a upraven. Ale možná jen Ivoš příspěvek vašeho autora, pokud jej tedy nepsal sám, chybně opsal a jméno Strndad tudíž sám opravil a nechtěně také chybně přepsal můj příspěvek a tuto úsměvnou skutečnost již opomněl zmínit.
A tobě Pavle z Kojotů děkuji za podporu. Vím, že až budeme hrát spolu, dostaneme také naloženo, ale vím, že si poté bez pohrdání a s úsměvem podáme ruce a poděkujeme si za pěknou hru, což se v tomto inkriminovaném utkání až na výjimky nestalo.
Carloss | 05.12.2010
Ježiši!! Tak tohle jsem tady kluci nečekal. Celou dobu jsem věřil, že se tady nikdo hádat nebude a hle... je to na světě!! Klídek borci, však je to jen hra a někdo v té hře ty rekordy dělat musí! A že to byla Náměšť1?? No co, však patří ke špičce, hrají spolu spoustu let a umí, tak proč by to nemohl být jediný tým, který chce mít všechny rekordy psané samo sobě? Navíc, není ještě konec sezony a těch rekordů na našem týmu se může ukázat víc.
PS: Počkejte, na příští rok draftuju Chucka Norrise!!!
Re: Re: Re: komentář v NHL
Roman | 05.12.2010
No Kájo. Tohle není hádka. Je to jen hrubá záplata na hrubý pytel, neboli odpověď jednomu camrálkovi. Nech tomu volný průběh.
Re: Re: Re: komentář v NHL
Bača | 06.12.2010
Jo Chucka, Bruce Leeho a na jako trenéra Bruce Willis :D