Jestli Gegula nebude mít chut si začapat,půjdu na věc.......
Fórum
Re: Re: dál
Gegi | 16.03.2011
Právě bych asi šel, abych se do příští sezóny pořádně rozchytal a dostal víc bodů v anketě než ty :-) pse :-D :-)
bŘEZNÍK
Roman | 09.03.2011
Na poslední soutěžní zápas sezóny se těším a doufám, že derby předposledního s posledním v tabulce dopadne líp pro nás.
Tak kdo jde ... ?
Re: bŘEZNÍK
Carloss | 09.03.2011
Já půjde rád, ale mám na vás všechny otázku a prosbu. Nepůjčil by jste mi někdo hokejku na pravou stranu? Jestli máte nějakou v rezervě? Díky moc.
Nevím jestli ji dám dokupy.
Re: Re: bŘEZNÍK
Roman | 10.03.2011
Jednu poptávanou bych pro tebe měl, když mi slíbíš, že se vyvaruješ extrémně tvrdé střelby golfovým úderem a řežby o mantinel.
Re: Re: Re: bŘEZNÍK
Carloss | 10.03.2011
Vem ji s sebou, kdyby náhodou Fisherka, kterou jsem si koupil za 350,- nevydržela :-DD
Re: bŘEZNÍK
Honzin | 11.03.2011
Měl bych se tam ráno objevit, jestli se tedy dneska nezabetonuju do podlahy:), případně mi neupadnou ruce...
Po dnešním zápase!
Carloss | 06.03.2011
Dobře jsi to napsal Romane, však :-)) Jinak se ještě celkově omlouvám celé naší střídačce, za můj cholerický výstup ohledně vzájemně špatně pochopeného střídání od obou stran. Příště neříkejte aby kapitán rozhodl a bude... Já něco řeknu a pak se to stejně dělá naprosto jinak, proto bych příště se něčeho podobnýho vyvaroval a navrhujte si sami, pak to vypadá takto :-D
Jinak bych rád připomněl úterní hokej s Rapálem v 18:00h
Díky moc za pozornost a v outerý na ledě zdarec!!
Re: Po dnešním zápase!
Pecka | 07.03.2011
Myslím že se neomlouváš za tohle poprve!!
Sam sis vybral "C" tak se podle toho más taky chovat!
A s tím sttřídáním ..nic se nemá dělat na půl...tak to laskavě přístě dotahni do úplného konce!